INDUSTRIA ALIMENTARA

arome industriale

AROME INDUSTRIALE

Industrie inseamna volum, dozaj mic, diversitate. Industrie inseamna domenii diferite:  mancare ( carne si altele ), dulciuri, bauturi.
De aceea oferim  Arome Concentrate Lichide, multe din ele dezvoltate special pentru fiecare client in functie de cerinte. Acolo unde produsul necesita, recomandam una din Aromele pudra.

EMULSII CONCENTRATE

EMULSII & CONCENTRATE

Aroma este un ingredient necesar dar nu sufficient. Procesele moderne  aduc inovatii si ingredientele tot mai speciale, cu accent pe nota de natural si garantie a calitatii.
Emulsiile sunt utilizate in special in industria bauturilor unde evolutia sortimenatala este evidenta.
Concentratele  sunt naturale, obtinute din fructe sau legume, ceea ce fac produsele  nu doar speciale ci si sigure.

aditivi alimentari

ADITIVI & ALTE PRODUSE BAZA

Specific pentru industrie nu este doar procesul de fabricatie dar si asigurarea calitatii pe o perioada mai lunga de timp in standare sigure pentru consum.

Ne ajutam de ingrediente specifice denumite Aditivi  precum bicarbonat de sodiu, acid ascorbic sau citric, emulgatori,  si completam retetele cu Alte produse pudra in marea lor majoritate precum  lecitina, sirop de glucoza,  pudre de fructe, lapte praf.

coloranti condimente

COLORANTI & CONDIMENTE

Gustul diversicat este una din cerintele pietei si suntem preocupati deopotriva si noi sa punem la dispozitia producatorilor ingredientele ce asigura aceasta nevoie.

Colorantii sunt absolut necesari in joaca vizuala a culorilor produselor finite. Ramane insa  cu rol importanta  si jocul gusturilor, industria carnurilor bucurandu-se de Condimente  ce asigura un rezultat final plin de savoare.