HORECA

FAINURI & ALTE PUDRE

Un blat pufos de pizza e uşor de obţinut dacă se utilizează una din Fainurile Speciale dedicate, dar alaturam ingredientelor din aceasta categorie si Alte Pudre de Baza, precum gris, pesmet, malai si  poate un pic de ajutor  cu fulgi de cartofi  pentru un piure instant ar fi binevenit daca luam in considerare ca sunt produse de cea mai buna calitate

LACTATE & DERIVATE VEGETALE

Laptele da un gust special, fie ca il folosim in mancare sau in diferite bauturi la bar. Smantana este  si mai mult de atat,  aduce finete oricarui sos indifferent in ce preparat il regasim.Propunem pentru sosuri si o alternativa: varianta de Crema pentru gatit  –  e simplu si usor iar originea vegetala a ingredientelor face acest produs unul foarte sanatos.

BRANZETURI

Zeci de sortimente de branzeturi desavarsesc gusturi diferite in mancare si satisfac orice cerinta. De la Branzeturi de baza, precum Mozzarela sau diferite topping-uri pentru pizza pana la cele mai fine si speciale Branzeturi,  de origine controlata, cu sau fara mucegai, maturate mai mult sau mai putin – toate acestea merita incercate. Cu siguranta vor da valoare si savoare produsului preparat.

mezeluri

MEZELURI

Ce v-ar putea incanta mai mult?
Un platou aperitiv cu prosciutto, o pizza imbogatita  cu diverse sortimente de salam, un piept de pui in bacon sau un Gondon Bleu cu sunca ?
Orice produs din categoria Mezeluri se poate regasi in preparatele din meniul d-voastra.
Calitatea o garantam noi !

sosuri

SOSURI

Sosul este un element necesar in fiecare dish si poate schimba radical intregul preparat. Asadar merita sa-i dam atentia cuvenita si recomandam de la sosuri simple – ketchup, maioneza, pana la preparate din rosii ca baza pentru sosuri personalizate.

orez paste

PASTE & OREZ

Cel mai cunoscut fel de mancare din lume are la baza pastele, si  pe cat de simplu pare, pe atat de savuros poate fi.
Pastele se regasesc  in zeci de variante si forme, dar cele mai uzuale precum penne, farfalle, tagliatelle, spaghete, chiar si  lasagna, pe toate  le ragasiti in oferta noastra.
Orezul nu mai este un preparat simplu, classic, este un ingredient cu care poti face deosebita o farfurie. Asadar, nu ezitati sa va aventurati la un risotto si cu siguranta o sa fie apreciat.

uleiuri otet

ULEIURI & OTET

O baza potrivita pentru o prajire de calitate, sau doar un strop de savoare intr-o salata; pare simplu dar nu este. Uleiurile si Grasimile au un rol extrem de important. Trebuie sa fie de calitate si sa dea un gust placut.
Ne putem juca cu diferite tipuri de uleiuri si grasimi pentru prajit sau cu uleiurile de masline  atat de savuroase si sanatoase.
Adaugam si Otet acolo unde este cazul si dressig-ul e gata.

masline ciuperci

MASLINE & CIUPERCI

Ce poate fi mai potrivit  pentru o pizza de exemplu, decat un adaos de masline sau ciuperci?!
Maslinele sunt tot mai indragite si mai  diverse ca si sortiment: negre, verzi, mai mari sau mai mici, cu sau fara samburi, simple sau umplute.
Ciupercile au si ele un loc special si sunt din ce in ce  mai mult utilizate in  diferite preparate.

conserve

CONSERVE

Garnitura este un element la fel de important ca si carnea, de exemplu. Conservele de legume aduc in farfurie un ardei sau un castravete perfect conservat, cu gust deosebit.
Conservele de peste sunt ideale pentru salate, pizza,  iar  Conservele de fructe nu doar ca sunt utile pentru un dessert precum clatite ori  papanasi  dar  le utilizam tot mai mult si in main- dish pentru contrastul exceptional de gust.

CONDIMENTE

O lume atat de minunata si  diversa precum cea a condimentelor trebuie extrem de atent explorata.
Simple, de baza sau exotice,  pentru diferite tipuri de carne sau potrivite pentru salata,  cu traditie in regiuni geografice diferite ce dau gustul-semnatura in farfurie … toate acestea sunt puse la dispozitie curajosilor.