GELATERIE

baze inghetata

BAZE INGHETATA

Orice produs porneste de la o baza, in cazul nostru Baza pentru inghetata  trebuie sa redea preparatului ce se aromatizeaza  consistenta, structura fara ace de gheata,  grasime balansata, si  grad de spumare ridicat.
Sa fie potrivita pentru combinatii cu fructe  acide sau  pentru  combinatiile uzuale cremoase. Pentru asta folosim baze echilibrate, ce se prepara intr-un mod simplu si rapid. 

AROMA PASTA

Aromele pasta  personalizeaza cu gust specific si dau sortimentatie extrem de generoasa. Suntem in expansiune si exploram cu totii variante  tot mai exotice, innovative, indraznete in combinatii de arome si care satisfac cerintele pretentioase ale consumatorilor.

Cum suna oare : inghetata de cafea, fistic, gianduia, malaga, dolce de leche, raffaelo ? Va poftim sa incercati !

TOPPING & VARIEGATTO

Ne jucam, acesta este motto-ul gelateriei in secolul XXI. Adaugam gust, structura si consistenta, culoare,  folosind  unul din Toopping – urile  ce se regasesc in oferta noastra.

Dar fantezia merge mai departe cu unul din produsele tip Variegato .
Este indraznet si potrivit – recomandam a incerca!

ALTE PRODUSE

Ducem misiunea noastra pana la capat si venim in ajutor cu altele produse  necesare finalizarii si prezentarii unei inghetate reusite .

Va asiguram produsele adiacente, precum cornete si elemente de décor specifice, pentru a sigurarea servirii la inalte standarde.