Cofetarie & Patiserie

FAINURI & PUDRE
Baza oricarui produs de patisserie si cofetarie il reprezinta un aluat sau poate o compozitie.
Faina este astfel ingredientul principal, si nu vorbim doar despre Faina alba ci si despre
Fainuri speciale pentru cozonaci ori foietaje.
Mai avem nevoie de cativa Aditivi precum amidon, praf de copt; Alte pudre si ele vitale se inscriu in grupa si avem aici ou pudra si lapte praf, iar la final, pentru personalizarea gustului, putem adauga cacao sau poate scortisoara.
Indiferent de gusturi si preferinte, noi avem din toate.

MIXURI & PREMIXURI
Diversitatea este solutia pentru a satisface nevoia continua de nou, iar calitatea este si ea un plus pe care orice produs din gama de Mixuri si Premixuri il garanteaza.
Daca ne dorim un cozonac special, un croissant perfect, gogosi sau clatite cu gust specific celor consacrate, atunci putem alege oricare din Mixurile de Patiserie.
Pentru baza unei prajituri speciale alegem din Mixurile de Cofetarie orice produs ce ne poate fi de ajutor: mix de ecler, de muffin, de baza Brownies, sau poate alegem sa facem un pandispan perfect.
Daca adaugam si un Mix Umplutura precum cel de nuca, atunci obtinem rapid si cu eforturi minime produse cu adevarat speciale.
Intra in grupa de lactate si Alte Specialitati pentru crème precum mascarpone.Crema vegetala utilizata ca si frisca, este solutia perfecta pentru multe aplicatii si se regaseste in mai multe variante, diferenta fiind data de gradul de indulcire si procentul de grasime.

GRASIMI
O prima obtiune pentru un produs de calitate superioara, atunci cand vorbim despre grasimi, este Untul.
Margarina insa confera si ea perfect, proprietatile necesare unui aluat pufos, sau a unui foietaj fraged.
Cremele nu mai sunt un secret atuncii cand folosim o margarina dedicata in acest scop, ce va oferi consistenta fina si cremoasa atat de apreciata.
Pentru produse mai speciale , poate de industrie sau cu un termen mai lung de valabilitate, punem la dispozitie si Alte grasimi precum uleiul de palmier.
Avem deci oricare din grasimile profesionale utilizate in industria de profil.

LACTATE & DERIVATE VEGETALE
Trand-urile pietei se indreapta mult catre produse de origine animala, care confera gust placut si natural. Oferta noastra cuprinde cateva varietati de Frisca din smantana, cu grasimi diferite si cu proprietati excelente de spumare.
Intra in grupa de lactate si Alte Specialitati pentru crème precum mascarpone.Crema vegetala utilizata ca si frisca, este solutia perfecta pentru multe aplicatii si se regaseste in mai multe variante, diferenta fiind data de gradul de indulcire si procentul de grasime.

CREME
Cofetaria nu a cunoscut nicicand o diversitate mai mare de ingrediente si produse dedicate obtinerii in modul cel mai simplu, practic si rapid a unor sortimente diverse de crème.
Regasim in oferta Crème pudra instant, de vanilie in special, dar si de ciocolata.
Crèmele – Stabilizatori aromatizanti pentru baze de frisca sunt foarte usor de folosit si aduc in produs gusturi cu adevarat deosebite.
Cremele – filling ready to use sunt pretabile in combinatii cu diverse baze – crema baza grasa sau crema baza din frisca in sortimentatia extrem de generoasa: vanilie, ciocolata, alune, branza, caramel, sampanie, panna cotta.
Dar si mai mult de atat, Cremele Specialitati aduc in prim plan arome atat de fine si surprinzatoare, aduc un plus de gust prin adaosuri de biscuite sau bucati de ciocolata, aduc chiar notele speciale ale unor produse exclusiviste.

PREPARATE DIN FRUCTE
Fructele completeaza perfect un desert si vin cu plus de savoare indifferent unde le folosesti: in blat, in crema, ca strat coulis sau la décor.
Foarte versatile sunt cele din grupa
Filling si Umpluturi, ce le regasim sub forma de pasta, bucati ori fructe intregi.
Fructele Confiate raman speciale in felul lor caci gustul e inconfundabil.
Compoturile te duc cu gandul la fructul natural si la gustul de acasa, iar oferta se completeaza cu Gemuri si Alte Preparate in cazul in care vrei la meniu si o clasica placinta, caci se preteza perfect pentru o astfel de aplicatie si nu numai.

CIOCOLATA
Ciocolata nu mai are niciun secret. E preferata tuturor atunci cand avem chef de joaca.Cuvertura este un produs de baza cu proprietati care o fac usor de utilizat.
Ciocolata veritabila in schimb, este instrumentul special la care apelam tot mai des si pe care il indragim cu totii tot mai mult. Ciocolata este in foi, blaturi si alte baze, este in crème ganache, mousse sau entremets, este in glazurile lucioase si in decoratiunile fine care au dus cofetaria la rang de arta.
Ciocolata este cu adevarat gustul cel mai divin, care creeaza dependenta.

GLAZURI
Pentru un aspect deosebit si un plus de gust recomandam una din Glazurile la rece, usor de utilizat, intr-o varietate multipla de gusturi si culori, recunoscute fiind pentru “efectul de Oglinda “.
Pentru cei pretentiosi oferim insa, una din Glazurile la cald , ce dau o consistenta mai speciala si un grad de acoperire mai intens. Sunt speciale, fine si mai ales in trend.

ICING & FONDANTI
Si daca tot vorbim de finisare, clasicul Fondant alb este acum completat de cel cu ness sau cu cacao.
Iar daca ne gandim la perfectiune, aceasta vine la pachet cu surprinzatorul Icing gata de acoperit, alb sau colorant, dar si cu icingul de modelat, care se lasa foarte usor transformat in flori si figurine.

AROMATIZANTI & COLORANTI
Aromele sunt cele ce definesc si desavarsesc un produs. Aduc acea nota unica de gust chiar daca folosim aceasi baza. Mult prea ofertante au devenit
Pastele aromatizante incat le-am imprumutat din gelaterie si ne-am creat o noua gama de gusturi noi deosebite.
Blaturile, foile si alte baze pandispan, precum si clasicul sirop, prefera sa se asocieza cu Arome si Esente,
usor dozabile si versatile.
Categoria Coloranti este insa in maxima expansiune. Vorbim de coloranti lichizi, pasta sau pudra, simpli sau sidefati, utilizati acum in cele mai diverse combinatii; in blat, in crème, in glazuri, in ciocolata, in icing sau in orice altceva.

SEMIPREPARATE
Cofetaria inseamna iscusinta, dar un pic de ajutor nu strica niciodata. Simplitatea aduce de multe ori un plus maxim de valoare si asta o regasim atunci cand folosim Cojile de tarta gata preparate, fie ca sunt cele rotunde, patrate, ovale, simple sau cu cacao.
Foi si Blaturi pot fi si ele utilizate la nevoie si dupa preferinta.

ALTE PRODUSE
Satisfacem nevoile clientilor nostri cu ingrediente adiacente ce completeaza perfect oferta noastra. Poate va sunt de ajutor cateva Decoratiuni gata de utilizat, sau daca mai este nevoie de Fructe si seminte oleaginoase ( nuca, arahide, fistic, migdale ) sau de rahat, stafide ori nuca de cocos, le regasiti pe toate la Grupa Alte Produse.
Vezi alte categorii de produse








