Cofetarie & Patiserie

fainuri pudre

FAINURI & PUDRE

Baza oricarui produs de patisserie si cofetarie il reprezinta un aluat sau poate o compozitie.

Faina este astfel ingredientul principal, si nu vorbim doar despre Faina alba ci si despre
Fainuri speciale  pentru cozonaci ori  foietaje.

Mai avem nevoie de cativa Aditivi  precum  amidon, praf de copt;  Alte pudre si ele vitale se inscriu in grupa si avem aici ou pudra si lapte praf, iar la final, pentru personalizarea gustului, putem adauga cacao sau poate  scortisoara.
Indiferent de gusturi si preferinte, noi  avem din toate.

mixuri premixuri prajituri

MIXURI & PREMIXURI

Diversitatea este solutia pentru a satisface nevoia continua de nou, iar calitatea este si ea un plus pe care orice produs din gama de Mixuri si Premixuri il garanteaza.
Daca ne dorim un cozonac special, un croissant perfect, gogosi sau clatite cu gust specific celor consacrate, atunci putem alege oricare din Mixurile de Patiserie.

Pentru baza unei prajituri speciale alegem  din Mixurile de Cofetarie  orice produs ce ne poate fi de ajutor: mix de ecler, de muffin, de baza Brownies,  sau poate alegem sa facem un pandispan perfect.
Daca adaugam si un Mix  Umplutura precum cel de nuca, atunci  obtinem rapid si cu eforturi minime produse cu adevarat speciale. 

Intra in grupa de lactate si Alte Specialitati pentru crème precum mascarpone.Crema vegetala utilizata  ca si  frisca, este solutia perfecta pentru multe aplicatii si se regaseste in mai multe variante, diferenta fiind data de  gradul de indulcire si procentul de grasime.

grasimi

GRASIMI

O prima obtiune pentru un produs de calitate superioara, atunci cand vorbim despre grasimi, este Untul.

Margarina insa confera si ea perfect, proprietatile necesare unui  aluat pufos, sau a unui foietaj fraged.
Cremele  nu mai sunt un secret atuncii cand folosim o margarina dedicata in acest scop, ce va oferi consistenta fina si cremoasa atat de apreciata.

Pentru produse mai speciale , poate de industrie sau cu un termen mai lung de valabilitate, punem la dispozitie si Alte grasimi precum  uleiul de palmier.
Avem deci oricare din grasimile profesionale utilizate in industria de profil.

lactate derivate vegetale

LACTATE & DERIVATE VEGETALE

Trand-urile pietei se indreapta mult catre produse de origine animala, care confera gust placut si natural. Oferta noastra cuprinde cateva varietati de Frisca din smantana, cu grasimi diferite si cu proprietati excelente de spumare.

Intra in grupa de lactate si Alte Specialitati pentru crème precum mascarpone.Crema vegetala utilizata  ca si  frisca, este solutia perfecta pentru multe aplicatii si se regaseste in mai multe variante, diferenta fiind data de  gradul de indulcire si procentul de grasime.

creme prajituri

CREME

Cofetaria nu a cunoscut nicicand o diversitate mai mare de ingrediente si  produse dedicate obtinerii in modul cel mai simplu, practic si rapid a unor sortimente diverse de crème.

Regasim in oferta Crème pudra instant, de vanilie in special, dar si de ciocolata.
Crèmele – Stabilizatori aromatizanti pentru baze de frisca sunt foarte usor de folosit si aduc in produs gusturi cu adevarat deosebite.

Cremele – filling ready to use  sunt pretabile in combinatii cu diverse baze – crema baza grasa sau crema baza din frisca in sortimentatia  extrem de generoasa: vanilie, ciocolata, alune, branza, caramel, sampanie, panna cotta.

Dar si  mai  mult de atat, Cremele Specialitati aduc in prim plan arome atat de fine si surprinzatoare,  aduc un plus de gust prin adaosuri de biscuite sau  bucati de ciocolata, aduc  chiar notele speciale ale unor produse exclusiviste.

 

preparate din fructe

PREPARATE DIN FRUCTE

Fructele completeaza perfect un desert si vin cu plus de savoare indifferent unde le folosesti: in blat, in crema, ca strat coulis sau la décor.
Foarte versatile sunt cele din grupa

Filling si Umpluturi, ce le regasim sub forma de  pasta,  bucati ori fructe intregi.

Fructele Confiate raman speciale in felul lor caci gustul e inconfundabil.

Compoturile  te duc cu gandul la fructul natural si la gustul de acasa, iar oferta se completeaza cu Gemuri si Alte Preparate in cazul in care vrei la meniu si o clasica placinta, caci se preteza perfect pentru o astfel de aplicatie si nu numai.

ciocolata veritabila

CIOCOLATA

Ciocolata nu mai are niciun secret. E preferata tuturor atunci cand avem chef de joaca.Cuvertura este un produs de baza cu proprietati care o fac usor de utilizat.

Ciocolata veritabila in schimb, este instrumentul special la care apelam tot mai des si pe care il indragim cu totii tot mai mult. Ciocolata este in foi, blaturi si alte baze, este in crème ganache, mousse sau entremets, este in glazurile lucioase si in decoratiunile fine care au dus cofetaria la rang de arta.
Ciocolata este cu adevarat  gustul cel mai divin, care creeaza dependenta.

GLAZURI

Pentru  un aspect deosebit si  un plus de gust recomandam una din Glazurile la rece, usor de utilizat, intr-o varietate multipla de gusturi si culori, recunoscute fiind pentru “efectul de Oglinda “.

Pentru cei pretentiosi oferim insa, una din Glazurile la cald , ce dau o consistenta mai speciala si un grad de acoperire mai intens. Sunt speciale, fine si mai ales in trend.

icing fondant

ICING & FONDANTI

 

Si daca tot vorbim de finisare, clasicul Fondant alb este acum completat de cel cu ness sau cu cacao.

Iar daca ne gandim la perfectiune, aceasta vine la pachet cu surprinzatorul Icing  gata de acoperit, alb sau colorant, dar si cu icingul de modelat, care se lasa foarte usor  transformat  in flori si figurine.

aromatizanti coloranti

AROMATIZANTI & COLORANTI

Aromele sunt  cele ce definesc si desavarsesc un produs. Aduc acea nota unica de gust chiar daca folosim aceasi baza. Mult prea ofertante au devenit

Pastele aromatizante incat  le-am imprumutat din gelaterie si ne-am creat o noua gama de gusturi noi deosebite.
Blaturile, foile si alte baze pandispan, precum si clasicul sirop, prefera sa se asocieza cu  Arome si Esente,
usor dozabile si versatile.

Categoria Coloranti este insa in maxima expansiune. Vorbim de coloranti lichizi, pasta sau pudra, simpli sau sidefati,  utilizati acum in cele mai diverse combinatii; in blat, in crème, in glazuri, in ciocolata, in  icing  sau in orice altceva.

semipreparate

SEMIPREPARATE

Cofetaria inseamna iscusinta, dar un pic de ajutor nu strica niciodata. Simplitatea aduce de multe ori un plus maxim de valoare si asta o regasim atunci cand folosim Cojile de tarta gata preparate, fie ca sunt cele rotunde, patrate, ovale, simple sau cu cacao.
Foi si Blaturi pot fi si ele utilizate la nevoie si dupa preferinta. 

ALTE PRODUSE

Satisfacem nevoile clientilor nostri cu ingrediente adiacente ce completeaza perfect oferta noastra. Poate va sunt de ajutor cateva Decoratiuni gata de utilizat, sau daca mai este nevoie de Fructe si seminte oleaginoase ( nuca, arahide, fistic, migdale ) sau  de rahat, stafide ori nuca de cocos, le regasiti pe toate la Grupa Alte Produse.