AMBALAJE

AMBALAJE

Era moderna inseamna mai mult decat produse, gusturi, calitate,; era moderna vine cu o notiune noua: Marketing. La fel de important a devenit si modul de prezntare al unui produs, caci inainte de gust, ochiul este cel care alege.

Ca solutie completa oferita clientilor nostri, si ei la randul lor consumatorilor finali , avem in oferta toata gama de ambalaje pentru toate categoriile  de business: HoReCa, Cofetarie,, etc, in varianta clasica sau personalizate. Tavite, Caserole, Cutii, Farfurii si Tacamuri, Suporti si Alte Baze, Pahare , Pungi, orice este nevoie pentru o prezentare demna  de produsele raffinate obtinute din ingredientele noastre de inalta calitate.

produse ccuratenie profesionale

PRODUSE DE CURATENIE

Consideram la fel de imporat procesul ce sta in spatele fabricarii produselor. La fel de importanta este siguranta atat a produselor cat si a personalului ce le fabrica. Conditiile de lucru, curatenia,  sunt factori important ce constituie subiect de control al autoritatilor si i se acorda atentia  cuvenita.

Ne alaturam acestui demers cu produse  profesionale de curatenie si  de intretinere a spatiilor si completam oferta  noastra cu  articole ca: Solutii de curatat pe diverse suprafete, Lavete, saci Menajeri,  Prosoape de Hartie si Servetele, Manusi  si orice mai este nevoie  pentru completarea serviciilor si activitatilor ce se desfasoara in spatiul de productie dar si in procesul de servire al ccnsumatorilor finali.